Kultur- og foreningshuse genåbner torsdag

10. juni 2020 Sønderborg

Teknik og Miljøudvalget har tirsdag vedtaget, at kommunens kultur- og foreningshuse genåbner i morgen, torsdag 11. juni. Hver enkelt forening har selv ansvar for at overholde myndighedernes anvisninger vedrørende Corona, skriver Sønderborg Kommune.

I forbindelse med nedlukning af Danmark har de kommunale kulturbygninger nemlig været lukket for brugere siden 12. marts.

“Vi glæder os over, at det nu atter er forsvarligt at give kultur- og foreningslivet sine vante rammer tilbage”, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er rigtig dejligt, at vores meget aktive kultur- og fritidsforeninger endelig kan vende lidt tættere tilbage til normalen i de vante faciliteter”, siger Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...