Kun lille interesse omkring Ældrerådet

27. maj 2013 Uncategorized

Sønderborg Kommune har inviteret til tre orienterings- og opstillingsmøder, hvor de stemme- og opstillingsberettigede kunne få mere at vide om efterårets valg til Ældrerådet. Interessen har imidlertid vist sig så beskeden, at de tre møder er kogt ind til ét.

 

Det ene møde, der gennemføres, foregår på onsdag, den 29. maj, kl. 17-19 på Danhostel, Kærvej 70 i Sønderborg. De to andre møder, som skulle foregå i Guderup i morgen og i Gråsten onsdag, er aflyst, og de tilmeldte har i stedet fået buddet om at deltage i Sønderborg, hvor de fleste var tilmeldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Valget til Ældrerådet holdes den 29. oktober, og fristen for at melde sig som kandidat er den 16. august.

 

– Baggrunden for at invitere til møderne var, at vi gerne ville fortælle om, hvad Ældrerådet beskæftiger sig med og hvilke beslutninger i kommunen, rådet har indflydelse på. Vi har en ret konkret indflydelse på ældres vilkår i Sønderborg, og derfor er det vigtigt for os at skærpe interessen for valget og opnå en høj stemmeprocent, sige Ældrerådets nuværende formand, Rita Nielsen, som i øvrigt synes, at arbejdet er så spændende og vigtigt, at hun genopstiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Til mødet onsdag kl. 17 på Danhostel kommer Monica Krog-Meyer, som er en kendt og respekteret studievært i DR og forfatter til bogen ”Plus-alderen – vi bliver jo bare ved”. Ligesom i bogen kommer hun med både en hyldest og en opsang til plus-generationen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...