Kvinde sad fastklemt efter bilulykke

2. januar 2022 112

OPDATERING 2/1-22 kl. 22:44: Vejen er atter farbar.

Indsatsleder Jan Erik Rasmussen fra Sønderborg Brand og Redning var søndag aften på Skakkenborg ved Asserballe – og det samme var frivillige brandmænd fra Egen og Augustenborg/Bro – og det skyldes, at en kvinde sad fastklemt i en bil.

“Jeg kan ikke sige andet, end at vi er på stedet”, sagde indsatsleder Jan Erik Rasmussen til SønderborgNYT. Når der er tilskadekomne, så er det Politiet, der skal udtale sig og det gjorde vagtchef Erik Lindholdt fra Politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at en personbil var kørt op bag i en havareret lastbil.

“Og personbilen blev så påkørt af en anden personbil. Det gjorde at højre side af den første personbil blev presset ind under lastbilen”, sagde Erik Lindholdt og tilføjede.

“Den fastklemte kvinde sad på passagersædet i bilen, som blev presset ind under lastbilen”.

Vagtchefen fortæller desuden, at rute 8 åbnes igen, når politiet er færdige med at undersøge ulykkestedet – og indtil da, er der omkørsel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 112, Sønderborg

Brandbiler kom susende – men der var ingen brand

18. januar 2022 112

Ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning fra en lejlighed på Løkken i Sønderborg. Melding lød på brand i køkken. “Men heldigvis var der bare en stegepande, der var blevet alt for varm og derfor gav en del røg”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Røget har gjort kvinden i lejligheden bange og […]

Læs mere...