Lasse Norman stiller op i Fri BikeShop løbet

3. maj 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Cykle Klub har i fået bekræftet at den olympiske mester fra OL i London 2012, Lasse Norman Hansen, stiller til start i Fri BikeShop Sønderborg løbet lørdag.

Den 21-årige Lasse Norman Hansen vandt på dramatisk vis guld til OL i omnium. En løbsdisciplin hvor den samlede vinder findes efter seks meget forskellige cykeldicipliner. Så det er en alsidig rytter der gæster Sønderborg.

Fri BikeShop i Sønderborg lægger navn til cykelløb.

At Lasse Norman Hansen også kan begå sig på landevejen, beviser hans 2 UCI-sejre i 2013. For 14 dage side vandt Lasse Norman Hansen “En forårsdag på heden” i Herning.

Den 1. maj blev det til sejr i det internationale stærkt besatte U23 løb “Rund um den Finanzplatz Esschborn-Frankfurt”.