Mand anholdt for drab på kvinde i Sønderborg

5. februar 2020 112

Anklagemyndigheden ventes torsdag morgen at tage stilling til om en 52-årig mand, der er anholdt og sigtet for drab, skal fremstilles i grundlovsforhør i et grundlovsforhør.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog onsdag klokken 15.53 anmeldelse om fundet af en livløs kvinde ved Aldi på Grundtvigs Plads i Center Øst.

Politi og redningsberedskab ankom efterfølgende til stedet. Og en læge fra redningsberedskabet erklærede  kvinden for død. Hun er endnu ikke endeligt identificeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet efterforsker hændelsen som drab og har i den forbindelse klokken 16.17 anholdt en 52-årig mand på stedet og sigtet manden for drabet.

Politiet gennemfører fortsat undersøgelser på gerningsstedet og har i den forbindelse rekvireret bistand fra Beredskabsstyrelsen, som sikrer, at betjentene har lys nok til at søge spor.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...