Narkodom: Ni personer skal sammenlagt afsone 20 år

18. december 2015 112

En 36-årig mand fra Sønderborg skal sidde bag tremmer i fem år for handel med amfetamin og kokain. Det blev resultatet, som retten nåede frem til, oplyser TV Syd.retten

Syd- og Sønderjyllands Politi har afsløret omfattende handel med narkotika i det sydlige Jylland. Specielt koncentreret omkring Sønderborg og Kolding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ni personer er idømt tilsammen 20 års fængsel. To personer venter på deres dom.

“Vi er tilfredse. Et fint stykke efterforskningsarbejde giver nu resultater”, siger leder af Organiseret Kriminalitet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Jeppe Kjærgaard.

Dommene falder efter en længere, intensiv efterforskning, hvor den lokale efterforskningsafdeling i Sønderborg har arbejdet tæt sammen med Afdelingen for Organiseret Kriminalitet i Esbjerg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...