Narkodom: Ni personer skal sammenlagt afsone 20 år

18. december 2015 112

En 36-årig mand fra Sønderborg skal sidde bag tremmer i fem år for handel med amfetamin og kokain. Det blev resultatet, som retten nåede frem til, oplyser TV Syd.retten

Syd- og Sønderjyllands Politi har afsløret omfattende handel med narkotika i det sydlige Jylland. Specielt koncentreret omkring Sønderborg og Kolding.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ni personer er idømt tilsammen 20 års fængsel. To personer venter på deres dom.

“Vi er tilfredse. Et fint stykke efterforskningsarbejde giver nu resultater”, siger leder af Organiseret Kriminalitet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Jeppe Kjærgaard.

Dommene falder efter en længere, intensiv efterforskning, hvor den lokale efterforskningsafdeling i Sønderborg har arbejdet tæt sammen med Afdelingen for Organiseret Kriminalitet i Esbjerg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...