Nord-Als Boldklub fejrede medlemmerne

6. juli 2015 Nordborg

Nord-Als Boldklub fejrede forleden NB dagen 2015, hvor den danske sommer viste sig fra sin allerbedste side, med bragende solskin og varme til langt ud på aftenen.untitled3

NB dagen er alle omkring klubben, men primært sæsonafslutning for hele klubbens ungdomsafdeling og er dermed en tilbagevendende begivenhed, som er imødeset af både spillere, trænere, ledere, forældre og søskende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele 200 børn og voksne var tilmeldt dagen og de nød vejret og samværet i og omkring Nord-Als Boldklubs klubhus.

Højdepunktet på NB dagen var da alle ungdomshold på skift blev kaldt op på tribunen, hvor de blev præsenteret og fik uddelt medaljer og pokaler, foran et stolt forælder publikum, som ivrigt fotograferede deres glade børn og deres trænere.untitled1

Ved de yngste årgange var der medaljer til alle spillere, mens der fra U10 og opefter blev valgt en årets fighter og en årets spiller pr. årgang. Kåringerne var ventet med stor spænding, som blev fuldt op af klapsalver og store smil.

Derudover bød dagen på mangeartede aktiviteter, såsom oppustelig fodboldbane, tennis, basket og diverse andre untitled2boldspil, som Nord-Als Boldklubs fodboldtivoli indeholder. Fællesspisningen foregik i hyggelige omgivelser ved og omkring Nord-Als Boldklubs klubhus og grillmaden blev tilberedt af klubbens frivillige hjælpere.

NB dagen blev endnu en gang en hyggelig dag og aften i NB-familiens skød, hvor alle nu nyder ferien og ser frem mod den kommende sæson.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk