Nord-Als Boldklub valgte ny ungdomsformand

31. januar 2016 Nordborg

Fredag fik Nord-Als Boldklub klaret den ordinære generalforsamling i NB’s klubhus. Hele 45 medlemmer mødte op og alle deltog i den hyggelige fællesspisning i Nord-Als Idrætscenters cafeteria inden selve

dk/wp-content/uploads/2016/01/NB-formand-Jesper-Larsen-300×199.jpg” alt=”Jesper Larsen på vej gennem sin årsberetning.” width=”300″ height=”199″ /> Jesper Larsen på vej gennem sin årsberetning.

generalforsamlingen gik i gang.

Der var i øvrigt deltagelse af fire æresmedlemmer, nemlig Christian ”Geggan” Jørgensen, Carlo Meyer, Peter Glock og Poul Lyngkilde.

Et deltagerantal på hele 45 vidner om, at NB’s generalforsamling er et tilløbsstykke og om at klubbens medlemmer sætter en ære i at følge med i årets gang i deres klub. Derudover nyder medlemmerne det hyggelige samvær, som generalforsamlingen i aller højeste grad også rummer. Som afslutning på den officielle del, blev der traditionen tro serveret lagkage og kaffe.

Club 22 medlem og tidligere NB-leder Mogens Christensen blev valgt som dirigent og skulle dermed styre forsamlingen. Dette klarede Mogens på fornemste vis, skriver Nord-Als Boldklub i en pressemeddelelse.

Her går det godt

NB-formand Jesper Larsen lagde i sin beretning vægt på de mangeartede aktiviteter og initiativer et år i Nord-Als Boldklub byder på. Derudover lagde han vægt på NB´s udvikling i medlemstallet i løbet af de seneste fire år, som har budt på en stabil stigning. Fodboldlinjen på Nordals Skolen, som NB er stor del af, fik rosende ord og perspektiver med på vejen, mens klubbens samlede økonomi og betydningen af denne blev beskrevet for de fremmødte. Sidst men ikke mindst takkede han Kristian Dreyer for hans store arbejde som ungdomsformand gennem fire år og glædede sig over at Jørgen Bundgaard vil tage over.

Kristian Dreiers sidste indsats som ungdomsformand var generalforsamlingen.

Kristian Dreyers sidste indsats som ungdomsformand var generalforsamlingen.

Senere fremlagde ungdomsformand Kristian Dreyer, seniorformand Klaus Kjærgaard og oldboysformand Klaus Tonnesen deres beretninger, hvorefter kasserer Michael Werner fremlagde et flot regnskab for 2015, samt budget for 2016.

Der var nyvalg til Jørgen Bundgaard, som erstatter Kristian Dreyer som ungdomsformand, samt nyvalg til Poul Antonisen, som erstatter Jørgen Bundgaard, som suppleant til bestyrelsen.

Og genvalg til:

Kasserer Michael Werner

Bestyrelsesmedlem Ken Christiansen

Bestyrelsesmedlem Thom Jørgensen

Suppleant Ken Wonsyld

Seniorudvalgsmedlem Brian Paulsen

Oldboys udvalgsmedlem Alfred Hansen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk