Nordborg Marathon giver trafik-udfordringer

28. august 2015 Nordborg

Lørdag skydes der gang i den femte udgave af Nordborg Marathon med deltagere, som enten løber en hel maraton på 42,2 km, løber en halv, en kvart eller en ottendedel maraton.trafik

For alle distancer gælder, at der er start og mål ved Kvickly på Stationsvej, hvilket kræver nogle trafikale forholdsregler – og forståelse for, at der måske skal gås, cykles eller køres nogle små omveje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens løberne er på vej – dvs. mellem kl. 08 og 17 – er Stationsvej spærret mellem Storegade og til/frakørslen til Nordals-Skolen.

Desuden er Storegade ensrettet på det lille stykke mellem Stationsvej og Skomagergade, således at man kun kan køre i retning mod Skomagergade. Der opsættes skilte på Holmgade og Ulbjerggade, der orienterer om ensretningen, der betyder, at man ikke kan køre via Storegade til Stationsvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...