Nordborg Marathon giver trafik-udfordringer

28. august 2015 Nordborg

Lørdag skydes der gang i den femte udgave af Nordborg Marathon med deltagere, som enten løber en hel maraton på 42,2 km, løber en halv, en kvart eller en ottendedel maraton.trafik

For alle distancer gælder, at der er start og mål ved Kvickly på Stationsvej, hvilket kræver nogle trafikale forholdsregler – og forståelse for, at der måske skal gås, cykles eller køres nogle små omveje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens løberne er på vej – dvs. mellem kl. 08 og 17 – er Stationsvej spærret mellem Storegade og til/frakørslen til Nordals-Skolen.

Desuden er Storegade ensrettet på det lille stykke mellem Stationsvej og Skomagergade, således at man kun kan køre i retning mod Skomagergade. Der opsættes skilte på Holmgade og Ulbjerggade, der orienterer om ensretningen, der betyder, at man ikke kan køre via Storegade til Stationsvej.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...