Nu er kommunens Planstrategi sendt i otte ugers høring

4. juli 2022 Politik

Byrådet har besluttet at offentliggøre forslag til Planstrategi 2022. Samtidig indledes otte ugers idéhøring, hvor borgere, erhvervsliv og interesseorganisationer kan byde ind med forslag til den kommende kommuneplanrevision. skriver Sønderborg Kommune.

Planstrategi 2022 beskriver Byrådets målsætninger for den fysiske planlægning og byudvikling i de kommende 12 år. Byrådets fokus er at sikre attraktive byggemuligheder for både boliger og erhverv. Desuden vil der blive set på, hvordan kommuneplanen i højere grad kan understøtte et aktivt byliv i alle byer. Yderligere bliver planlægning for nye vedvarende energianlæg som for eksempel solcelleparker og vindmøller drøftet. Planstrategien oplister også en række ændringer for konkrete temaer i kommuneplanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planstrategi 2022 er i offentlig høring frem til den 19. august. Under høringen har du mulighed for at komme med dine kommentarer. Du har desuden mulighed for at indsende ideer og forslag til den kommende kommuneplanrevision. Det kan være, hvis du har kendskab til et projekt, der kræver ændring i kommuneplanen. For eksempel et større byggeri eller en ændret anvendelse af et areal.

Du kan læse mere og komme med din mening på kommunens hjemmeside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...