Peter Hansen: Borgmesteren misinformerer

6. maj 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Borgmester Erik Lauritzen beskylder Peter Hansen for at have været kritisk fra starten over for spejderlejren. Venstrepolitikeren kalder det forkert og usandt

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen skal forklare Peter Hansen, hvorfor han rejser en fredningssag sammen med DN.

Erik Lauritzen skal forklare Peter Hansen, hvorfor han rejser en fredningssag sammen med DN.

– Vi synes spejderlejren er en rigtig god idé. I Venstre spurgte vi til prisen og syntes det var mange penge, men fik at vide det bl.a. var investeringer i infrastruktur der kunne anvendes fremadrettet, siger Peter Hansen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 – Nu er prisen så steget fra 20 til 34,5 mio. uden at det har været politisk behandlet. Samtidigt har borgmesteren lovet at rejse en fredningssag sammen med DN, også uden at det har været politisk behandlet, siger Peter Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis området på Kær bliver fredet, når spejderne er rejst hjem, betyder det, at de investeringer, der gøres i infrastruktur i forbindelse med spejderlejren ikke kan bruges fremover og dermed ikke kaldes en investering.

– Når jeg tænker på alle de angreb der kom i forrige periode fra netop Erik Lauritzen, når han mente den daværende borgmester glemte at orientere, må man næsten trække på smilebåndet, siger Peter Hansen.

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...