Peter Hansen: Borgmesteren misinformerer

6. maj 2014 Politik

Borgmester Erik Lauritzen beskylder Peter Hansen for at have været kritisk fra starten over for spejderlejren. Venstrepolitikeren kalder det forkert og usandt

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lauritzen skal forklare Peter Hansen, hvorfor han rejser en fredningssag sammen med DN.

Erik Lauritzen skal forklare Peter Hansen, hvorfor han rejser en fredningssag sammen med DN.

– Vi synes spejderlejren er en rigtig god idé. I Venstre spurgte vi til prisen og syntes det var mange penge, men fik at vide det bl.a. var investeringer i infrastruktur der kunne anvendes fremadrettet, siger Peter Hansen til Sønderborg Nyt.

 – Nu er prisen så steget fra 20 til 34,5 mio. uden at det har været politisk behandlet. Samtidigt har borgmesteren lovet at rejse en fredningssag sammen med DN, også uden at det har været politisk behandlet, siger Peter Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis området på Kær bliver fredet, når spejderne er rejst hjem, betyder det, at de investeringer, der gøres i infrastruktur i forbindelse med spejderlejren ikke kan bruges fremover og dermed ikke kaldes en investering.

– Når jeg tænker på alle de angreb der kom i forrige periode fra netop Erik Lauritzen, når han mente den daværende borgmester glemte at orientere, må man næsten trække på smilebåndet, siger Peter Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Augustenborg, Debat

Debatindlæg: Stem på politikere der vil noget med Augustenborg og de mindre byer

14. maj 2021 Augustenborg

Thomas Myllerup, Augustenborg, skriver: ’Går det godt for Sønderborg, så går det også godt for resten’ er en frase, der ofte bruges af politikere og andet godtfolk, når ’storbyen’ igen skal tilgodeses. Men det er og bliver en myte på linje med nedsivningseffekten fra 1980erne. Pengene kan kun bruges én gang og der står de […]

Læs mere...