Pink Cup: Mand sikrede kvinderne en indsamlingsrekord

16. august 2016 Augustenborg

De kvindelige golfspillere i Sønderborg Golfklub slog sine tidligere i forvejen imponerende resultater i den årlige indsamling til Pink Cup – en landsdækkende indsamling til kampen mod brystkræft. Og så var det endda en mand, der sikrede, at 2016-resultatet nåede op på 94.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Da Jan Matzen slog det optimale golfslag og lavede hole-in-one i den parturnering, som Sønderborgs kvinder hvert år inviterer deres mandlige modstykker til, udløste han samtidig 25.000 kroner ekstra til indsamlingen Pink Cup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kræftens Bekæmpelse har som en af sine sponsorer firmaet Willis, der har udlovet 25.000 til hver hole-in-one, som laves i en støtteturnering.

Dermed kunne kvinderne i Sønderborg Golfklub lægge 25.000 kroner oveni de 69.000, der allerede var sikret blandt andet i den rene kvindeturnering tidligere på året og ved det lotteri, der gennemføres efter turneringen, hvor herrerne i klubben inviteres til at bidrage. Det blev med Jan Matzens slag på banens 15. hul et bidrag, der for alvor kunne mærkes i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glade for rekorden

”Vi er meget glade for, at vi med et indsamlingsresultat på 94.000 kroner har slået alle de tidligere år, vi har deltaget i Pink Cup”, siger Dorrit Daugbjerg, der sammen med Vibeke Hach Madsen er ansvarlig for indsamlingen.

”Vi skylder stor tak til alle, som har støttet indsamlingen til brystkræftsagen,” siger Dorrit Daugbjerg i en pressemeddelelse.

”Mange af områdets virksomheder og firmaer er imødekommende og gavmilde med såvel kontanter som præmier. Desuden tegner flere af kvinderne personlige sponsorater med familie og venner”, fortæller Dorrit Daugbjerg videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vinderne i Dameklubbens parturnering blev på 1. pladsen i den ene række Wulf/Gissel med Simonsen/Simonsen og Larssen/Larssen på de følgende pladser.

I den anden række vandt Drongesen/Bruhn-Jensen efterfulgt af Snitker/Jensen og Thomsen/Thomsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...