Pipes & Drumms har sat sammenhold på programmet

5. december 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Her i vintertiden er det ikke så meget, sønderborgenserne ser til Pipes & Drumms, men orkesteret lever i bedste velgående og onsdag var musikerne igen samlet i Dybbøl for at øve sig.

Den næste tid skal musikerne mest af alt bare hygge sig sammen.

Den næste tid skal musikerne mest af alt bare hygge sig sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det har været en krævende sæson, hvor vi dels har været rigtigt meget ude og spille og dels har lagt virkeligt meget energi i vores 10 års jubilæum, siger formand Bjørn  Allerelli. Det er ikke længe siden, han blev valgt til formand og desuden blev der fundet en ny orkesterleder, Pipe Major, hedder det.

Andre fra bestyrelsen fortæller, at i den næste tid er der ikke så meget fokus på musikalske præstationer, men på det sociale og sammenholdet. Det er nemlig sammenholdet, det at de har det rart sammen, der skal bære Pipes & Drumms gennem den næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når jeg ser i ordrebogen, så ser det ret godt ud allerede, siger Bjørn Allerelli.

Da Pipes & Drumms gav jubilæumskoncert på Sønderborg Teater, blev det hele filmet og når der har været arbejdet en tid med de mange billeder og toner, så bliver der udgivet en dvd, så koncerten kan genopleves.

SE eller gense Bo Bach Jensens billeder fra Jubilæumskoncerten: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443735059080180.1073741911.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...