Politiet: Narko og kørsel – en dårlig og meget farlig cocktail

28. september 2020 112

I de første otte måneder af året har Syd- og Sønderjyllands Politi 986 personer for narkokørsel og dermed er der flere, der kører narkokørsel end der er bilister med for høje promiller. Eksempelvis blev der sigtet og anholdt tre bilister, der mistænkes for at have kørt stofpåvirkede indenfor Sønderborgs kommunegrænse i løbet af i går,  søndag.

Antallet af sager om spirituskørsel i de første otte måneder er på 358.

Antallet af sigtelser for narkokørsel er samtidig steget i forhold til samme periode i 2019 og 2018, hvor tallet lå på henholdsvis 890 og 681, så narkokørsel er, ifølge Politiet, et alvorligt samfundsproblem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har ikke tidligere været målrettede kampagner mod narkokørsel i Syd- og Sønderjylland. Men nu går politiet og de syd- og sønderjyske kommuner sammen for at stoppe den uheldige udvikling.

Det gør de med en video på Facebook og på Twitter.

Du kan se videoen her på linket

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...