Politiet skal hente godt 607 millioner kroner hos borgerne

26. august 2014 Politik

Der er adskillige sønderborgensere, der ikke er helt tilfredse med de såkaldte stærekasser, der fotograferer biler, som kører for stærkt. Og der er udsigt til, at de bliver endnu mere utilfredse i det kommende år, hvor der skal kradser endnu flere bødekroner ind.

Politiet skal hente 607,9 millioner fra borgerne i det kommende år.

Politiet skal hente 607,9 millioner fra borgerne i det kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste år vil den automatiske brug af trafikkontrol være fuldt indfaset, og det gør, at regeringen venter flere indtægter fra fartbøder og parkeringsbøder.

Regeringen regner med, at hive indtægter hjem for i alt 607,9 millioner kroner.

I det tal indgår dog også salg af pas, køreprøver og kørekort, erfarer Ritzau fra det finanslovforslag, som finansminister Bjarne Corydon præsenterer tirsdag.

Finanslovforslaget for 2015, som regeringen kalder for “Et stærkere fællesskab” har udgifter for i alt 707 milliarder kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...