Politiet skal hente godt 607 millioner kroner hos borgerne

26. august 2014 Politik

Der er adskillige sønderborgensere, der ikke er helt tilfredse med de såkaldte stærekasser, der fotograferer biler, som kører for stærkt. Og der er udsigt til, at de bliver endnu mere utilfredse i det kommende år, hvor der skal kradser endnu flere bødekroner ind.

Politiet skal hente 607,9 millioner fra borgerne i det kommende år.

Politiet skal hente 607,9 millioner fra borgerne i det kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste år vil den automatiske brug af trafikkontrol være fuldt indfaset, og det gør, at regeringen venter flere indtægter fra fartbøder og parkeringsbøder.

Regeringen regner med, at hive indtægter hjem for i alt 607,9 millioner kroner.

I det tal indgår dog også salg af pas, køreprøver og kørekort, erfarer Ritzau fra det finanslovforslag, som finansminister Bjarne Corydon præsenterer tirsdag.

Finanslovforslaget for 2015, som regeringen kalder for “Et stærkere fællesskab” har udgifter for i alt 707 milliarder kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...