Preben Storm: Ønsket om formandsskifte ligner drillerier

8. oktober 2014 Uncategorized

Preben Storm fra Socialdemokraterne har selvfølgelig noteret sig, at der skal vælges nye formænd og næstformand i to af byrådets udvalg.

Preben Storm husker, at Jesper Rosanes blev væltet, fordi han løb fra aftale - og ikke bare for provokationens skyld.

Preben Storm husker, at Jesper Rosanes blev væltet, fordi han løb fra aftale – og ikke bare for provokationens skyld.

“Der er dem, der kalder det en tak for sidst, hvor Socialdemokraterne i sidste periode væltede Jesper Rosanes i Seniorudvalget”, siger Preben Storm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han forklarer, at både i Arbejdsmarkedsudvalget og Seniorudvalget  var det sådan, at den tidligere flertalsgruppe ikke havde flertal.

“Vi væltede Jesper Rosanes, fordi han løb fra en aftale og bemærk, at vi ikke gjorde det mindste i Arbejdsmarkedsudvalget, selvom vi jo kunne”, siger Preben Storm til SønderborgNyt.

Preben Storm mener, at det kan ligne rene drillerier, når Venstre vil have skiftet formænd i Sundhedsudvalget og Børne- og Udannelsesudvalget..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...