Preben Storm: Ønsket om formandsskifte ligner drillerier

8. oktober 2014 Uncategorized

Preben Storm fra Socialdemokraterne har selvfølgelig noteret sig, at der skal vælges nye formænd og næstformand i to af byrådets udvalg.

Preben Storm husker, at Jesper Rosanes blev væltet, fordi han løb fra aftale - og ikke bare for provokationens skyld.

Preben Storm husker, at Jesper Rosanes blev væltet, fordi han løb fra aftale – og ikke bare for provokationens skyld.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er dem, der kalder det en tak for sidst, hvor Socialdemokraterne i sidste periode væltede Jesper Rosanes i Seniorudvalget”, siger Preben Storm. Han forklarer, at både i Arbejdsmarkedsudvalget og Seniorudvalget  var det sådan, at den tidligere flertalsgruppe ikke havde flertal.

“Vi væltede Jesper Rosanes, fordi han løb fra en aftale og bemærk, at vi ikke gjorde det mindste i Arbejdsmarkedsudvalget, selvom vi jo kunne”, siger Preben Storm til SønderborgNyt.

Preben Storm mener, at det kan ligne rene drillerier, når Venstre vil have skiftet formænd i Sundhedsudvalget og Børne- og Udannelsesudvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...