Preben Storm: Ønsket om formandsskifte ligner drillerier

8. oktober 2014 Uncategorized

Preben Storm fra Socialdemokraterne har selvfølgelig noteret sig, at der skal vælges nye formænd og næstformand i to af byrådets udvalg.

Preben Storm husker, at Jesper Rosanes blev væltet, fordi han løb fra aftale - og ikke bare for provokationens skyld.

Preben Storm husker, at Jesper Rosanes blev væltet, fordi han løb fra aftale – og ikke bare for provokationens skyld.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er dem, der kalder det en tak for sidst, hvor Socialdemokraterne i sidste periode væltede Jesper Rosanes i Seniorudvalget”, siger Preben Storm. Han forklarer, at både i Arbejdsmarkedsudvalget og Seniorudvalget  var det sådan, at den tidligere flertalsgruppe ikke havde flertal.

“Vi væltede Jesper Rosanes, fordi han løb fra en aftale og bemærk, at vi ikke gjorde det mindste i Arbejdsmarkedsudvalget, selvom vi jo kunne”, siger Preben Storm til SønderborgNyt.

Preben Storm mener, at det kan ligne rene drillerier, når Venstre vil have skiftet formænd i Sundhedsudvalget og Børne- og Udannelsesudvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...