Ringriderfesten giver trafikomlægninger

8. juli 2015 112

Traditionen tro bliver der lidt trafikale udfordringer i forbindelse med ringriderfesten i Sønderborg. Langt de fleste er velkendte – men der kommer et par nye til i år.trafik

Således ensrettes såvel Hertug Hans Vej som Sundquistsgade fra onsdag til og med mandag. De ensrettes i hver sin retning, så reguleringerne vil ikke medføre de store omveje: Hertug Hans Vej ensrettes i retning mod Kongevej, mens Sundquistsgade ensrettes i retning MOD Ringgade.

Artiklen fortsætter under annoncen

De velkendte reguleringer, der ligesom de nye skiltes tydeligt, handler om Sdr. Havnegade, der lukkes i forbindelse med optogene. Og det drejer sig om Ringridervej, der om aftenen ensrettes mellem Kongevej og Ahlmannsvej, så man ikke kan køre ind på vejen fra Kongevej – taxaer dog undtaget.

Generelt opfordres alle til – af hensyn til trafikafviklingen – at bruge gå-ben eller cykel i ringriderdagene, og til at være tålmodige og give sig tid til at nyde synet, når optogene passerer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...