Robert Landeværn Ryholt ny formand for Kafé 93 og Genbrugsen

20. april 2017 Nordborg

Kafé 93 og Genbrugsen har forleden sagt velkommen til den 4. formand siden 1993.

Tirsdag overdrog den hidtidige formand Ole Werth Sørensen, pastor emeritus, tidl. sognepræst i Oksbøl Sogn, nøglerne og hermed ansvaret til Robert Landeværn Ryholt, der er nylig tiltrådt som sognepræst i Havnbjerg sogn, som har påtaget opgaven som ny formand, skriver Kafé 93 og Genbrugsen i en pressemeddelelse.

Kafé 93 og Genbrugsen takker Ole Werth Sørensen for hans indsats både udadtil og indadtil igennem 12 år,hvor han som den hidtil længst siddende formand har bestredet hvervet. Lene Johansen startede kafeen og genbrugsbutikken tilbage i 1993 og var den første formand. Hun afløstes af Kirsten Mangor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Robert Landeværn Ryholter nu som den 4. formand straks blevet kastet ud i arbejdet, hvor der er gang i forberedelserne til genindvielse af den nyrenoverede butik samtidig med, at Kafé 93 og Genbrugsen fejrer 24 års fødselsdag den 2. juni.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...