Simon er klar til karate-kampe om Europamesterskabet

25. april 2013 Uncategorized

I denne tid bliver der trænet mere intensivt end sædvanligt og forklaringen er, at midt i maj skal Simon fra Ashihara Karate i Sønderborg en tur til Ungarn og kæmpe om Europamesterskabet.

Simon træner intensivt op til EM.

– Jeg træner ikke mere end ellers, men der er et helt andet tempo på og så er der naturligvis mere kamptræning, siger Simon til Sønderborg Nyt. Den 17-årige dreng har været med i Ashihara Karate i fem år.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er da til fest en gang imellem, men det er ikke meget, siger han. Men når nu han brænder for sin sport, så kan det bare ikke være anderledes.

– Jeg mener, jeg har gode muligheder for et godt resultat til EM, hvor vi skal gennem nogle indledende kampe for at gå videre. Vinder jeg dem, så står og falder resten med hver enkelt kamp, siger Simon. Sidst han var afsted handlede det om VM, hvor han kom hjem uden den guldmedalje, han havde drømt om.

– Jeg har bestemt gode muligheder ved EM, siger Simon.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det gør ikke noget, for jeg lærte virkeligt meget, så min træning nu er målrettet nogle specifikke ting, siger han. Og går det godt ved EM, så skal Simon uden tvivl hædres af Sønderborg Kommune igen. Han havde fornøjelsen forleden, hvor han var på scenen i Sønderborg Teater og få overrakt et diplom, der vidner om, at han viser Sønderborg på den gode måde, når han rejser rundt i land og riger med sine slag og spark.

– Det var dejligt at være på scenen og mærke, at min indsats er anerkendt, men det var altså også lidt mærkeligt at stå dér og kigge ud i salen, siger Simon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Simon er stolt over sit diplom fra Sønderborg Kommune.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...