Simon er klar til karate-kampe om Europamesterskabet

25. april 2013 Uncategorized

I denne tid bliver der trænet mere intensivt end sædvanligt og forklaringen er, at midt i maj skal Simon fra Ashihara Karate i Sønderborg en tur til Ungarn og kæmpe om Europamesterskabet.

Simon træner intensivt op til EM.

– Jeg træner ikke mere end ellers, men der er et helt andet tempo på og så er der naturligvis mere kamptræning, siger Simon til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 17-årige dreng har været med i Ashihara Karate i fem år.

– Jeg er da til fest en gang imellem, men det er ikke meget, siger han. Men når nu han brænder for sin sport, så kan det bare ikke være anderledes.

– Jeg mener, jeg har gode muligheder for et godt resultat til EM, hvor vi skal gennem nogle indledende kampe for at gå videre. Vinder jeg dem, så står og falder resten med hver enkelt kamp, siger Simon. Sidst han var afsted handlede det om VM, hvor han kom hjem uden den guldmedalje, han havde drømt om.

– Jeg har bestemt gode muligheder ved EM, siger Simon.

– Det gør ikke noget, for jeg lærte virkeligt meget, så min træning nu er målrettet nogle specifikke ting, siger han. Og går det godt ved EM, så skal Simon uden tvivl hædres af Sønderborg Kommune igen. Han havde fornøjelsen forleden, hvor han var på scenen i Sønderborg Teater og få overrakt et diplom, der vidner om, at han viser Sønderborg på den gode måde, når han rejser rundt i land og riger med sine slag og spark.

– Det var dejligt at være på scenen og mærke, at min indsats er anerkendt, men det var altså også lidt mærkeligt at stå dér og kigge ud i salen, siger Simon.

Simon er stolt over sit diplom fra Sønderborg Kommune.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk