Søndags-baderne i Augustenborg manglede ikke vand

29. marts 2020 Augustenborg

For en lille gruppe af ‘søndags-baderne’ i Augustenborg begyndte denne søndag som alle andre søndage i året, med en dukkert ved badehusene. Og i dag manglede der bestemt ikke vand.

“Der bades alle søndage klokken 9:09 og vi gør det for hyggens skyld”, siger Jeanette Alsgaard Myllerup til SønderborgNYT.

13 årige Jeppe Nielsen og hans far, Bo, har været med fra starten på badetraditionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det begyndte med, at vi var to fra klassen, der var i sommerhus med vores forældre og vi fortsatte med at bade, da vi kom hjem”, siger Jeppe Nielsen til SønderborgNYT.

Der er omkring 30 personer, som er tilmeldt gruppen.

“Men vi er vel cirka 15, der er aktive – og vi kommer de søndage, hvor vi kan”, siger Jeanette Alsgaard Myllerup, der blev provokeret til at være med på holdet.

“Jeg sagde til hende, at det med at være vinterbader nok ikke var noget, som hun kunne klare”, siger Bo Nielsen, der kender Jeanette Alsgaard Myllerup godt nok til at vide, at hun straks reagerer på at få at vide, der er noget, som hun ikke kan.

Blandt de fire badegæster, der var en tur i Augustenborg Fjord søndag formiddag, var også Ninna Nielsen.

“Jeg har været med i 1 1/2 år og er her for hyggens skyld”, siger hun.

Efter hver to dukkerter, skyllede de voksne lidt varme i kroppen med en hjemmefabrikeret valdnøddesnaps – og så gik turen hjemad igen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk