Søndags-baderne i Augustenborg manglede ikke vand

29. marts 2020 Augustenborg

For en lille gruppe af ‘søndags-baderne’ i Augustenborg begyndte denne søndag som alle andre søndage i året, med en dukkert ved badehusene. Og i dag manglede der bestemt ikke vand.

“Der bades alle søndage klokken 9:09 og vi gør det for hyggens skyld”, siger Jeanette Alsgaard Myllerup til SønderborgNYT.

13 årige Jeppe Nielsen og hans far, Bo, har været med fra starten på badetraditionen.

“Det begyndte med, at vi var to fra klassen, der var i sommerhus med vores forældre og vi fortsatte med at bade, da vi kom hjem”, siger Jeppe Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er omkring 30 personer, som er tilmeldt gruppen.

“Men vi er vel cirka 15, der er aktive – og vi kommer de søndage, hvor vi kan”, siger Jeanette Alsgaard Myllerup, der blev provokeret til at være med på holdet.

“Jeg sagde til hende, at det med at være vinterbader nok ikke var noget, som hun kunne klare”, siger Bo Nielsen, der kender Jeanette Alsgaard Myllerup godt nok til at vide, at hun straks reagerer på at få at vide, der er noget, som hun ikke kan.

Blandt de fire badegæster, der var en tur i Augustenborg Fjord søndag formiddag, var også Ninna Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været med i 1 1/2 år og er her for hyggens skyld”, siger hun.

Efter hver to dukkerter, skyllede de voksne lidt varme i kroppen med en hjemmefabrikeret valdnøddesnaps – og så gik turen hjemad igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...