Sønderborg-boksere kom hjem med medaljer

10. januar 2023 Sport
SABKs tre medaljevindere. Foto: Ole Kæhler
SABKs tre medaljevindere. Foto: Ole Kæhler

I weekenden var tre af bokserne fra Sønderborg Amatør Bokseklub til Viking Cup i Aalborg og de alle kom hjem med medaljer.

“Jeg havde to kampe og sejren i den første gjorde, at jeg kom i finalen. Modstanderen i finalekampen var for stærk, men jeg fik en sølvmedalje”, siger 11-årige Malek til SønderborgNYT.

14-årige Mihaelo boksede, som Malek, også to kampe.

“Jeg vandt den første kamp og tabte finalen med dommerstemmerne 2-3”, siger han.

“Det skal så siges, at det var dommer-aspiranter, der dømte og det gjorde de ikke ret godt. Vi burde have vundet med dommerstemmerne 5-0”, siger Sønderborg-træner Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rutinerede Oliver Brommann var også med i Aalborg og ligesom de to klubkammerater, så kom han også hjem med sølv.

“Jeg tabte til en bokser fra Pandrup i finalen. Han var virkelig hurtig og han var bedst på dagen”, siger Oliver Bromman til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...