Sønderborghus: Køb billet til Ulkebøl Salonorkester

26. februar 2015 Sønderborg

sønderborghus

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med kaffe, kage og Ulkebøl Salonorkester, når Sønderborghus lægger teatersal til en god omgang musik 7. marts. Salonorkestret vil under ledelse af Johan Korsfeldt underholde med sang og musik fra den gyldne tid, da borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salonorkestret lover en koncert med wienermusik og musik af flere af de kendte danske komponister, der blev spillet flittigt i radio og på Wivex i København, Kilden i Aalborg – og på ”Sommerlyst” og ”Sommerfuglen” i Sønderborg.

Har publikum ikke fået nok og ønsker at svinge dansebenet, så spiller orkestret op til dans efter kaffen med engelsk vals, foxtrot, polka, quickstep, tango eller måske en folkedans.

Ulkebøl Salonorkester har optrådt i over ti år ved festlige sammenkomster. Navnet stammer fra de årlige nytårskoncerter i Ulkebøl Forsamlingshus. Det ni musiker store ensemble er en blanding af amatører og professionelle, klaver, blæsere og strygere og har gjort det til sin mission at råde bod på, at nutidens musikudbud synes at have glemt salonmusikkens perler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter koster 100 kroner på www.billetnet.dk og skal købes senest 5. marts

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...