Sønderborghus: Køb billet til Ulkebøl Salonorkester

26. februar 2015 Sønderborg

sønderborghus

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med kaffe, kage og Ulkebøl Salonorkester, når Sønderborghus lægger teatersal til en god omgang musik 7.

Artiklen fortsætter under annoncen

marts. Salonorkestret vil under ledelse af Johan Korsfeldt underholde med sang og musik fra den gyldne tid, da borgerne gik på café og restaurant og lyttede til store orkestre.

Salonorkestret lover en koncert med wienermusik og musik af flere af de kendte danske komponister, der blev spillet flittigt i radio og på Wivex i København, Kilden i Aalborg – og på ”Sommerlyst” og ”Sommerfuglen” i Sønderborg.

Har publikum ikke fået nok og ønsker at svinge dansebenet, så spiller orkestret op til dans efter kaffen med engelsk vals, foxtrot, polka, quickstep, tango eller måske en folkedans.

Ulkebøl Salonorkester har optrådt i over ti år ved festlige sammenkomster. Navnet stammer fra de årlige nytårskoncerter i Ulkebøl Forsamlingshus. Det ni musiker store ensemble er en blanding af amatører og professionelle, klaver, blæsere og strygere og har gjort det til sin mission at råde bod på, at nutidens musikudbud synes at have glemt salonmusikkens perler.

Billetter koster 100 kroner på www.billetnet.dk og skal købes senest 5. marts

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk