Solisterier: Berlins kabaretter indtager Sønderborg

14. november 2014 Kultur

Pressemeddelelse:

Cafe Alsion vil klinge som 20’ernes Berlin, når Kopenhagen Kabarett 22. november klokken 14 leverer årets sidste omgang Solisterier i Sønderborg._MG_1329

Kopenhagen Kabarett har gennem de sidste 10 år etableret sig som Danmarks kabaretensemble med hovedvægt på mellemkrigstidens tyske repertoire.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kvartetten bestående af Jacob Heide Madsen, Kasper Højby Nielsen, Henrik Lund Petersen og Jakob Soelberg kredser om Comedian Harmonist’ sange.

Solisterier, der er et samarbejde mellem Sønderborg Kommune, Cafe Alsion og Dansk Solistforbund, er et publikumskært gratis-arrangement, der som minimum tiltrækker 400-500 interesserede per gang.

Der er gratis entre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cafe Alsion tilbyder frokost forud for forestilling. Grundet det altid store fremmøde er det en god ide at bestille bord i forvejen på tlf. 26 16 77 50 eller cafe@alsion.dk.

Hvor fyldt Alsion kan blive, når der er Solisterier, kan du se HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...