Sommerfest hos Unge for Ligeværd

22. June Sønderborg

Fredag aften blev der festet hos Unge for Ligeværd, UFL, i Sønderborg – og når nu der skulle være fest, så var UFL-medlemmer fra Randers inviteret med.

“Jeg synes, det giver mening, at UFL i Sønderborg laver noget sammen med UFL i andre byer”, siger formand Jeannet Jensen til SønderborgNYT.

Jeannet Jensen er formand for en forening med liv i.

Jeannet Jensen blev valgt som formand for foreningen i år – eller rettere genvalgt. For år tilbage var hun også formand og har i mellemtiden været både næstformand og menig i bestyrelsen.

“Og det vigtige for mig er, at UFL byder på noget lidt ud over det sædavanlige, så det er slut med den lette løsning, som hedder spil og hygge”, siger hun.

“Vi tager ud og bowler, besøgr cafeer, laver fællesspisninger, vi har været i teater og se Peter Pan. Vi har også været på besøg hos Bondegårdis og høre, hvordan de får is til at smage af noget”, siger Jeannet Jensen og tilføjer, at de unge også har været på besøg hos UFL i Randers.

“Vi har været til fester i Randers og jeg ser gerne, at UFL-medlemmer mødes på tværs af kommunegrænserne”.

Medlemmerne er unge med særlige behov.

Fin stemning ved sommerfesten

Menuen til sommerfesten var glimrende og så dukkede Richardt Nielsen op med sin guitar ogen stak sanghæfter, så der kunne synges fællessange.

“Det er dejligt at høre en professionel musiker. De hakker nemlig ikke i teksterne og det er nok fordi de øver så meget”, sagde et af medlemmerne.

Hvis du vil vide mere om Unge for Ligeværd, kan du klikke på LINKET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...