Sommerfest hos Unge for Ligeværd

22. juni 2018 Sønderborg

Fredag aften blev der festet hos Unge for Ligeværd, UFL, i Sønderborg – og når nu der skulle være fest, så var UFL-medlemmer fra Randers inviteret med.

“Jeg synes, det giver mening, at UFL i Sønderborg laver noget sammen med UFL i andre byer”, siger formand Jeannet Jensen til SønderborgNYT.

Jeannet Jensen er formand for en forening med liv i.

Jeannet Jensen blev valgt som formand for foreningen i år – eller rettere genvalgt. For år tilbage var hun også formand og har i mellemtiden været både næstformand og menig i bestyrelsen.

“Og det vigtige for mig er, at UFL byder på noget lidt ud over det sædavanlige, så det er slut med den lette løsning, som hedder spil og hygge”, siger hun.

“Vi tager ud og bowler, besøgr cafeer, laver fællesspisninger, vi har været i teater og se Peter Pan. Vi har også været på besøg hos Bondegårdis og høre, hvordan de får is til at smage af noget”, siger Jeannet Jensen og tilføjer, at de unge også har været på besøg hos UFL i Randers.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har været til fester i Randers og jeg ser gerne, at UFL-medlemmer mødes på tværs af kommunegrænserne”.

Medlemmerne er unge med særlige behov.

Fin stemning ved sommerfesten

Menuen til sommerfesten var glimrende og så dukkede Richardt Nielsen op med sin guitar ogen stak sanghæfter, så der kunne synges fællessange.

“Det er dejligt at høre en professionel musiker. De hakker nemlig ikke i teksterne og det er nok fordi de øver så meget”, sagde et af medlemmerne.

Hvis du vil vide mere om Unge for Ligeværd, kan du klikke på LINKET HER

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...