Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Søndag er sidste chance for julehjælp

1. december 2013 Frivillige

Der er en række velgørende organisationer, der hjælper økonomisk trængte gennem julen.

Flere end tidligere har brug for julehjælp - og den kommende kontanthjælpsreform vil løfte antallet betydeligt næste år.

Flere end tidligere har brug for julehjælp – og den kommende kontanthjælpsreform vil løfte antallet betydeligt næste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men vil man nå at komme i betragtning til hjælpen, er det med at skynde sig. Søndag lukker flere af organisationerne nemlig for årets ansøgningsrunde. Det gælder også hos Frelsens Hær i Sønderborg.

– Vi er desværre nødt til at have en deadline allerede nu, selvom vi jo gerne vil hjælpe så mange som muligt. Men det tager tid at finde ud af dels, hvem vi skal hjælpe, dels at samle midler ind og få delt hjælpen ud, siger Strange Møller Christensen, leder af Frelsens Hær i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere søger

Igen i år ser antallet af ansøgninger flere steder ud til at slå tidligere års rekorder. Også i Syd- og Sønderjylland, hvor både Dansk Røde Kors og Frelsens Hær melder om mærkbare stigninger.- Det er et eller andet sted alarmerende for os, at vi har oplevet så markant en stigning i år, siger Strange Møller Christen Frelsens Hær til dr.syd.

Her er antallet af ansøgninger steget fra 297 sidste år til godt 400 i år. Det er en stigning på lidt over 30 procent.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...