Søndag: Tag børnene med på nissejagt i Nørreskoven

26. november 2013 Frivillige

Naturstyrelsen inviterer sammen med Nordals Naturskole og Foreningen Nygård søndag den 1. december fra kl. 10-13 alle med på juletur med juleværksted, julehygge og nissejagt i skoven.

Mon børnene finder nisserne i skoven?

Mon børnene finder nisserne i skoven?

Artiklen fortsætter under annoncen

Og da julen jo står for døren, så er det også tid til at pynte op.
– Traditionen tro tager vi i skoven for at finde lækkert gran, kogler og mos til vores dekorationer, siger naturskoleleder Andreas Hermann.
I Nørreskoven på Als findes to skovnisser. De hedder Egon og Konrad, og på turen rundt i skolen kan der være spor efter nisserne.

– Måske er skovnisserne vågnet efter deres sommersøvn, og måske finder vi deres magiske julesæk, siger naturskolelederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter turen byder naturskolen indenfor i den gamle jagtstue, hvor man kan være med til at binde fine dekorationer, kranse og andre flotte juleting sammen med naturskolen.

Foreningen Nygård byder også indenfor på det gamle skovfogedsted, og her kan man købe kaffe, gløgg og æbleskiver.

Arrangementet er gratis, men ønsker man at købe lys, bånd og andet til sin juledekoration koster det 20 kroner. Husk også lidt penge hvis sulten efter kaffe, gløgg eller æbler melder sig.

Til alle børn er der saft og pebernødder.

Mødestedet er ved det gamle skovfogedsted Nygård på Nørreskovvej 41. Husk påklædning efter vejret, pose til gran og andre fund samt godt julehumør.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...