Søndag: Tag børnene med på nissejagt i Nørreskoven

26. november 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Naturstyrelsen inviterer sammen med Nordals Naturskole og Foreningen Nygård søndag den 1. december fra kl. 10-13 alle med på juletur med juleværksted, julehygge og nissejagt i skoven.

Mon børnene finder nisserne i skoven?

Mon børnene finder nisserne i skoven?

Artiklen fortsætter under annoncen

Og da julen jo står for døren, så er det også tid til at pynte op.
– Traditionen tro tager vi i skoven for at finde lækkert gran, kogler og mos til vores dekorationer, siger naturskoleleder Andreas Hermann.
I Nørreskoven på Als findes to skovnisser. De hedder Egon og Konrad, og på turen rundt i skolen kan der være spor efter nisserne.

– Måske er skovnisserne vågnet efter deres sommersøvn, og måske finder vi deres magiske julesæk, siger naturskolelederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter turen byder naturskolen indenfor i den gamle jagtstue, hvor man kan være med til at binde fine dekorationer, kranse og andre flotte juleting sammen med naturskolen.

Foreningen Nygård byder også indenfor på det gamle skovfogedsted, og her kan man købe kaffe, gløgg og æbleskiver.

Arrangementet er gratis, men ønsker man at købe lys, bånd og andet til sin juledekoration koster det 20 kroner. Husk også lidt penge hvis sulten efter kaffe, gløgg eller æbler melder sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til alle børn er der saft og pebernødder.

Mødestedet er ved det gamle skovfogedsted Nygård på Nørreskovvej 41. Husk påklædning efter vejret, pose til gran og andre fund samt godt julehumør.
22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...