Sønderborg klar til et mini-studenterhus

21. oktober 2013 Uncategorized

De studerende i Sønderborg får nu mulighed for at bevise værdien af et mini-studenterhus som omdrejningspunkt for at skabe et attraktivt studiemiljø. Hvis Kultur- og Erhvervsudvalg tænder det grønne lys, så skal de studerende i arbejdstøjet og indrette deres eget sted.alsion

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra den 1. november 2013 til 30. juni 2014 får Sønderborg Student Foundation stillet lokaler til rådighed, på hjørnet af Løngang og Brandtsgade, som mødested for arbejdet med at udvikle studiemiljøet. Udover at Sønderborg Student Foundation får kontor på adressen, kan lokalerne også anvendes til studiecafe, foredrag, oplæsninger, uformelt mødested etc.

I hverdagene er der ikke mulighed for at nyde alkohol, men ved enkeltstående arrangementer kan der søges om spiritus bevilling igennem Sønderborg Hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

De studerende skal selv sørge for indretning og drift af stedet. Stedet skal være åbent for studerende på de videregående uddannelser og sidste års elever på ungdomsuddannelserne.

Den nye ungekoordinator vil naturligt kunne have sin gang i mini-studenterhuset.

Projektet skal løbe frem til juni, hvorefter det evalueres.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...