Sønderborg klar til et mini-studenterhus

21. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

De studerende i Sønderborg får nu mulighed for at bevise værdien af et mini-studenterhus som omdrejningspunkt for at skabe et attraktivt studiemiljø. Hvis Kultur- og Erhvervsudvalg tænder det grønne lys, så skal de studerende i arbejdstøjet og indrette deres eget sted.alsion

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra den 1. november 2013 til 30. juni 2014 får Sønderborg Student Foundation stillet lokaler til rådighed, på hjørnet af Løngang og Brandtsgade, som mødested for arbejdet med at udvikle studiemiljøet. Udover at Sønderborg Student Foundation får kontor på adressen, kan lokalerne også anvendes til studiecafe, foredrag, oplæsninger, uformelt mødested etc.

I hverdagene er der ikke mulighed for at nyde alkohol, men ved enkeltstående arrangementer kan der søges om spiritus bevilling igennem Sønderborg Hus.

Artiklen fortsætter under annoncen

De studerende skal selv sørge for indretning og drift af stedet. Stedet skal være åbent for studerende på de videregående uddannelser og sidste års elever på ungdomsuddannelserne.

Den nye ungekoordinator vil naturligt kunne have sin gang i mini-studenterhuset.

Projektet skal løbe frem til juni, hvorefter det evalueres.

28. februar 2024 Sønderborg, Frivillige

Unge ensomme kan få hjælp af andre unge

28. februar 2024 Sønderborg

Vi er nødvendige, fordi der er rigtigt mange unge i Sønderborg, som er ensomme. Og det bliver ikke lettere at håndtere, når ensomhed blandt unge er et tabu, siger tre unge kvinder, som er frivillige i foreningen Ventilen, Ven-til-en, der holder til i Mejeriet. “Når der er ensomme unge, der hører om os, så går […]

Læs mere...