SOS Børnebyerne inviterer til brunch

23. august 2020 Sønderborg

Efter et forår, hvor alt blev aflyst, kan vi nu heldigvis invitere til det årlige SOS brunch-arrangement – den 19. september klokken 11 – på Café Alsion til fordel for SOS Børnebyerne.

I år har jazzorkestret Saxappeal sagt ja til at spille for os, så man kan glæde sig til masser af god, swingende musik ledsaget af sang med sangerinde Iben Broholm. Som de siger i orkestret:

“Iben Broholm sikrer, at aldersgennemsnittet holdes nede”.

Myndighedernes krav om afstand og hygiejne vil blive overholdt, og det indebærer, at vi ikke må synge med, selvom vi jo sikkert kunne få lyst til det ind imellem, skriver SOS Børnebyerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Café Alsions lækre brunch vil blive serveret, så kom og få et par hyggelige timer i de altid skønne omgivelser.

Overskuddet fra dette arrangement går til SOS-projekter i Etiopien og det vil vi også gerne fortælle noget mere om, når vi mødes i Alsion.

Der er al mulig grund til at støtte SOS Børnebyerne i disse tider. Det har ikke været muligt at lave arrangementerdet seneste halve år og så kom der jo heller ingen penge ind.

Behovet ude i verden er ikke blevet mindre i det halve år, tværtimod er situationen i mange tilfælde endnu mere kritisk med samfundsnedlukninger og manglende sikkerhedsnet i de i forvejen belastede lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og som altid er det børnene, som det i sidste ende går mest ud over.

Der er 90 billetter til rådighed. De koster 175 kroner og kan købes i Café Alsion, på Turistkontoret eller på MobilPay 3063 8995.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...