Stephan Kleinscmidt glæder sig over måling på erhvervsvenligheden

28. juni 2013 Politik

Dansk Byggeri har kortlagt kommunernes erhvervs- og byggevenlighed i en samlet ny analyse. Hvad angår erhvervsvenlighed ligger Sønderborg Kommune nu nummer 28 ud af landets 98 kommuner.

– Det er en bekræftelse af vores indsats på det erhvervspolitiske område, at Sønderborg Kommune nu er gået 15 pladser frem og i år ligger som nummer 28, siger Stephan Kleinschmidt, der formand for udvalget for Kultur og Erhverv i kommunen.
Analysen vurderer 31 erhvervspolitiske parametre, så som skatter og afgifter, sagsbehandlingstid, dækningsafgift, udbudspolitik, dialogmøder, affaldsgebyrer, udlicitering på park- og vejområdet, beskæftigelse samt udviklingen i antallet af virksomheder.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er er Slesvigsk Partis ønske, at vi via et godt og konstruktivt samarbejde med erhvervslivet får styrket erhvervsklimaet. Sønderborg Kommune har brug for klare servicemål for etablering og udvidelse, fastholdelse af virksomhederne, virksomhedsudvikling og vækst, tilføjer Stephan Kleinschmidt.
Fra 1. juli skal alle kommuner offentliggøre servicemål for, hvor lang tid det tager at få behandlet en byggesag.
– Men det er ikke nok. Vi mener, at kommunen også  skal sætte sig konkrete mål for at nedbringe sagsbehandlingstiden af byggesagerne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Spidskandidaten for Slesvigsk Parti til kommunalvalget vil invitere erhvervslivet, herunder bygge- og anlægsbranchen indenfor:
– De er vigtigt, at de lokale virksomheder og kommunen  blive klogere på hinanden og i fællesskab styrker kommunens erhvervs- og byggevenlighed, siger Stephan Kleinschmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...