Succes: Flere vil spille håndbold i Vidar-Ulkebøl

28. oktober 2015 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

Formand i Vidar-Ulkebøl håndbold, Tommy Vedstesen fremlagde på klubbens generalforsamling en glædelig images (1)beretning, hvor han bl.a. kunne nævne at klubben i modsætning til rigtig mange håndbold klubber i Danmark, kan melde om fremgang på antallet af medlemmer, VUH er gået fra 177 til 197 aktive håndboldspillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vidar-Ulkebøl Håndbold tillægger det stor betydning at børnene ikke alene skal udfordres på håndbolden, men også have gode sociale fælles oplevelser med i bagagen. Klubben arrangerer derfor bl.a. biograftur og bowlingture, udover at klubben deltager i flere nationale stævner hvert år, skriver VUH i en pressemeddelelse.

Herefter blev det hurtigt klart for generalforsamlingen at økonomien var afstemt og der var genvalg til Helle N. Jessen og Christina Wagner til Ledergruppen(bestyrelsen), ny bilagskontrollant blev Christiane Bro Simonsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blæksprutten Bremer

Alice B.Olesen hædres.

Alice B.Olesen hædres. Privat foto.

Vidar-Ulkebøl Håndbold havde for et par år siden den glæde at kunne starte en pris, ”Blæksprutten Bremer” opkaldt efter den første modtager Jette Bremer. Prisen uddeles årligt på klubbens ordinære generalforsamling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette års ”Blæksprutten Bremer” blev Alice B. Olesen, for sit virke igennem en årrække bl.a. med mange konsulentopgaver til stor glæde for klubbens trænere. Hun går gerne foran med nye tanker og ideer, til hvordan klubben arbejder mere struktureret og effektivt, ikke alene på det administrative, men også på det praktiske arbejde med bl.a. forældre hjælp.

Det sidste bliver det næste, da man i Vidar-Ulkebøl Håndbold, nu arbejder med at stifte VUH’s venner, her har Alice B. Olesen naturligvis også sagt ja til at være med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...