Tom Holden: Diskoteker er bedre end selskabslokaler

19. december 2014 Uncategorized

Fredagens debat om diskoteker, der henvender sig til unge via Facebook, får Tom Holden, der er ejer af Buddy Holly i Sønderborg, til at foreslå, at man lader være med at knurre ad diskoteker, der skilter med, at de 16-18-årige er velkomne på udvalgte aftener.

“Når vi skilter med, at de unge er velkomne, så er det da at tone rent flag og ønsker man at tjekke, der ikke serveres alkohol til dem, der er under 18 år, så kan det jo sagtens gøres”, siger Tom Holden.

Hvis ikke de festglade 16-18-årige kan feste på diskoteker, så fester de andre steder.

Der er ingen problemer med at købe alkoholfri drikke på diskoteker.

Der er ingen problemer med at købe alkoholfri drikke på diskoteker.

“Og så lejer de måske nogle selskabslokaler, hvor de kan drikke helt uden den mindste form for opsyn”, siger Tom Holden til SønderborgNyt. Altså kan det ende med, at der ligefrem er fordele ved, at de unge fester i f. eks. Buddy Holly, hvor der er alkoholfrie drikkevarer til de yngste og opsyn med både unge og meget unge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også værtshuse og diskoteker, der bare lukker de helt unge ind og serverer alkohol for dem.

“Når de ikke skilter med, at de hellere end gerne vil have de helt unge indenfor, så kommer de ikke i pressens søgelys”, siger Tom Holden. Selvfølgelig kan de løbe på bevillingspolitiet ller blive meldt af forældre.

Lovgivningen tillader, at 16-årige køber flere kasser øl og sætter sig hjemme på værelset og drikke sig bevidstløse.

Og hvis det er forældrenes ansvar, at de ikke gør det, så er det måske også forældrene, der skal afgøre, om deres unge må gå på diskotek.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Kultur, Sønderborg

Vind billetter til Opera on the Rocks i Koncertsalen Alsion

30. november 2022 Kultur

Glæd dig til den usædvanlige blanding mellem opera og rock. En helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer. Vind billetter […]

Læs mere...