Truede først med selvmord og stjal så en lægebil for næsen af politiet

29. september 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Mandag ved 18-tiden blev der ringet 1-1-2 af en fortvivlet mor fra Brandsbøl på Nordals, fordi hendes søn, der er 23 år, truede begå selvmord. Han havde desuden truet moderen og han havde en kniv i hånden.

“Der kører fem patruljer til stedet og betjentene ville samle sig lidt fra boligen uden den unge mand så dem. Men en lægebil, der også var kørt med, blev set af den unge mand, der så kommer ud med kniven i hånden”, siger Mads Hansson fra Politiet.

Lægen og hans chauffør, der begge var steget ud af bilen, løber væk, da de ser manden stå med en kniv.

“Og så springer den 23-årige ind i lægebilen og kører derfra”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT. Efter at han havde kørt omkring i en lille halv time med politiet lige i hælene, blev han standset tæt ved sin bolig.

“Og fordi han igen stod og fægtede med kniven, blev der brugt peberspray og så blev han endelig anholdt”, siger Mads Hansson. Lægen vurderede, at den unge mand ikke er psykisk syg og kunne ikke tvangsindlægge ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men han ville gerne snakke med lægerne på en psykiatrisk afdeling, så han blev kørt til Aabenraa og bagefter venter en sigtelse for overtrædelse af knivloven og for brugstyveri af lægebilen”.

Når han ikke sigtes for at have truet, så skyldes det, at moderen ikke har været bange for, at han ville skade hende, men sig selv.

“Og selvom han stod og fægtede med kniven, så gjorde han ikke udfald mod nogen”, siger Mads Hansson.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...