Tyv forsøgte sig i Ulkebøl

31. oktober 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet er overbevist om, at det er den samme gerningsmand, der står bag to forsøg på indbrud i to nabohuse på Agtoftsvej i Ulkebøl.

Kl. 10.36 torsdag kom en beboer hjem og fortyrrede en mand, der var ved at brække terrassedøren på huset op med et koben. Gerningsmanden stak af, men beboeren havde tid nok til at se nærmere på manden, der beskrives således:

Det er en ung mand på 17-19 år. Han er brun i huden og har en markant, stor næse. Håret er sort og kortklippet i siden. Han havde sorte cowboybukser og en sort dynejakke samt en rød- og sortstribet bluse på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han løb fra gerningsstedet i retning mod Stenbjergparken, da han blev opdaget.

Hos naboen blev der forsøgt begået indbrud i dagene fra onsdag til fredag, og også her er der spor efter et koben, der svarer til det, der er brugt ved det første indbrudsforsøg.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...