Tyv forsøgte sig i Ulkebøl

31. oktober 2014 Uncategorized

Politiet er overbevist om, at det er den samme gerningsmand, der står bag to forsøg på indbrud i to nabohuse på Agtoftsvej i Ulkebøl.koben

Kl. 10.36 torsdag kom en beboer hjem og fortyrrede en mand, der var ved at brække terrassedøren på huset op med et koben. Gerningsmanden stak af, men beboeren havde tid nok til at se nærmere på manden, der beskrives således:

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en ung mand på 17-19 år. Han er brun i huden og har en markant, stor næse. Håret er sort og kortklippet i siden. Han havde sorte cowboybukser og en sort dynejakke samt en rød- og sortstribet bluse på.

Han løb fra gerningsstedet i retning mod Stenbjergparken, da han blev opdaget.

Hos naboen blev der forsøgt begået indbrud i dagene fra onsdag til fredag, og også her er der spor efter et koben, der svarer til det, der er brugt ved det første indbrudsforsøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...