Tyv forsøgte sig i Ulkebøl

31. oktober 2014 Uncategorized

Politiet er overbevist om, at det er den samme gerningsmand, der står bag to forsøg på indbrud i to nabohuse på Agtoftsvej i Ulkebøl.koben

Kl. 10.36 torsdag kom en beboer hjem og fortyrrede en mand, der var ved at brække terrassedøren på huset op med et koben. Gerningsmanden stak af, men beboeren havde tid nok til at se nærmere på manden, der beskrives således:

Det er en ung mand på 17-19 år. Han er brun i huden og har en markant, stor næse. Håret er sort og kortklippet i siden. Han havde sorte cowboybukser og en sort dynejakke samt en rød- og sortstribet bluse på.

Han løb fra gerningsstedet i retning mod Stenbjergparken, da han blev opdaget.

Hos naboen blev der forsøgt begået indbrud i dagene fra onsdag til fredag, og også her er der spor efter et koben, der svarer til det, der er brugt ved det første indbrudsforsøg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...