Universe: Kom og lav din egen kanon lørdag i næste uge

20. juni 2013 Uncategorized

Den 29. juni fra 10-14 kan Universe’ gæster deltage på en workshop, hvor temaet er Vortex kanoner. Workshoppen foregår sideløbende med  parkens vandraket-workshop. I Vortex-workshoppen kan gæsterne bygge deres egen Vortex-kanon, som de skal forsøge at lave så kraftfuld  som muligt.

Men hvad skal der egentlig til for at skabe den bedste trykbølge?

Hvordan man lave den sejeste Vortex-kanon ud af en spand  og en pose?

Og hvad med design?

Skal Vortex-kanonen udsmykkes med sigtekorn og håndtag – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal tænkes smart og kreativt når der skal bygges Vortex-kanoner.

Nørder på scenen

Store Nørd går på scenen i parkens event-telt kl. 14.00. Her kan gæsterne se frem til masser af naturvidenskabelig underholdning. De vil bl.a.  benytte sig af Vortex-kanoner – sammen med de kanoner gæsterne har bygget i dagens workshop bliver der lagt op til masser af kraft,  trykbølger og spænding.

Efter showet giver de to nørder autografer.
Artiklen fortsætter under annoncen

Passionen og begejstringen for naturvidenskab lyser langt ud af Emil og Kåre fra Store Nørd. De formår på bedste vis at drage publikum  ind i naturvidenskabens fantastisk spændende verden på en sjov, legende og lærerig måde. Det er præcis det, som Universe i forvejen har  så stor succes med. Nemlig at skabe begejstring for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri, som er parkens overordnede formål.

 

Emil og Kåre fra Store Nørd stiller begge op til autografskrivning efter showet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...