Venstre: Lad os stemme om gratis buskort onsdag

13. november 2013 Politik

Venstre beder om at få et ekstra punkt på Byrådets dagsorden og det går ud på, at man straks skal give de studerende i Sønderborg et gratis buskort.

Peter Hansen er klar med gratis buskort - men har ikke sagt, hvad de koster og hvor pengene skal hentes.

Peter Hansen er klar med gratis buskort – men har ikke sagt, hvad de koster og hvor pengene skal hentes.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lad os stemme for det forslag på det næste Byrådsmøde, sagde Peter Hansen fra Venstre på vælgermødet på Statsskolen tirsdag.

Alene det at Venstre har sendt pressemeddelser ud med løfte om gratis buskort passer ikke SF og Socialdemokraterne, der var først på banen med præcis samme forslag.

– Forslaget har været drøftet i Venstres gruppe gennem længere tid, siger Peter Hansen, der blankt afviser, at Venstre plagierer den røde bloks forslag.

Hvis det lykkes Venstre at få sat buskortene på onsdagens dagsorden, så er det tvivlsomt at der stemmes for punktet, fordi der ikke er finansering af det.valg

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi kan ikke stemme for et forslag, der ikke er regnet på og heller ikke fundet penge til, sagde Erik Lauritzen fra Socialdemokraterne på mødet på Statsskolen.

En Statsskoleelev kalder det dybt useriøst, at politikerne vil give gratis buskort til studerende i en tid, hvor der skæres på alt andet og skatten også er sat op.

– Er det ikke dét, der kaldes valgflæsk, lød det eleven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Sport, Sønderborg

Kom i Humlehøj-hallerne og se Sønderborg Futsal spille mod Aalborg

1. oktober 2022 Sport

Søndag eftermiddag klokken 16:30 møder Sønderborg Futsal Aalborg og det sker i Humlehøj-hallerne. “Jeg håber, at der kommer rigtigt mange og ser kampen. Det er nemlig vigtigt, vi også  får god opbakning i starten af sæsonen”, siger målmand Dennis Skipper. Sønderborg Futsals spillere satser benhårdt på igen at komme til at spille om medaljer. “Hvis […]

Læs mere...