Vocalicious giver støttekoncert for Epos på Danebod

31. maj 2015 Augustenborg

På lørdag kan du opleve et dygtigt rytmisk kor som kommer til Danebod for at holde en støttekoncert for Efterskolen Epos. Efterskolen sætter cafébordene op i teatersalen, og der er mulighed for at købe et glas vin og få sig en snak efter koncerten. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2014/06/untitled-11.png” alt=”fynshav” width=”259″ height=”194″ />

“Det er vores første koncert på den nye skole, og arrangementet markerer – med en dags forskydning – 1-årsdagen for vores første offentlige møde på Danebod. Det møde som, takket være praktisk og økonomisk hjælp fra mange borgere i Fynshav, førte til, at der nu igen kommer liv og musik i det smukke gule hus”, siger efterskoleforstander Mathias Granum.

Det rytmiske kor Vocalicious kommer til Sønderjylland på et yderst sjældent besøg, og er en oplevelse alle bør unde sig selv.  Korets 30 sangere leverer flerstemmige versioner af velkendte sange, der spænder bredt i genre, fra Coldplay til sange fra Chess, over David Bowie til Destinys Child.

Vocalicious er på Efterskolen Epos på lørdag.

Vocalicious er på Efterskolen Epos på lørdag.

Koret har optrådt med bl.a. Per Nielsen, Julie Berthelsen, Cæcilie Norby og Bobo Moreno, foruden optræderne i Tivoli og Godmorgen Danmark.
Koret ledes af Mads Granum, som i øvrigt er bror til den nye forstander på Danebod, Mathias Granum.
Entré 50 kroner og tonerne lyder fra kl. 20.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk