Weekend-indbrud i Augustenborg

26. april 2021 112

I weekenden blev der stjålet to Y-stole, en PH-lampe, en Louis Poulsen-lampe og en kopi af Ægget ved et indbrud på Vestergade i Augustenborg, fortæller politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

“Gerningsmanden kom ind ved at smadre en rude og jeg vil lige sige, at det er en rigtig god idé, at man får sin nabo til at holde øje med boligen, når man tager væk i nogle dage”, siger Chris Thorning Vesterdal.

BoTrygt anbefaler tænd og slukure, så der er lys i boligen, når den er alene hjemme – og Nabohjælp er også et glimrende værn mod indbrud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gælder om at få det til at se ud, som om der er nogen hjemme, så indbrudstyen ikke lader sig friste til at smadre en rude eller brække en dør op”, siger politikommissæren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...