1117 skal til Frivilligfest i Nordals Idrætscenter

22. september 2016 Nordborg

En lang række frivillige er med til at sikre, at mange flere hele året kan komme til hyggelige eller lærerige arrangementer i en lang række frivillige, sociale og sundhedsfremmende foreninger. Den indsats takker byrådet for en gang om året ved at invitere de frivillige til en fest – altid på den nationale frivillighedsdag,  som er den sidste fredag i september.

Samme dag uddeles Frivilligprisen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

1117 frivillige fra 108 forskellige foreninger har sagt ja tak til at være med til festen i Nordals Idrætyscenter den 30. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig hvert år til at hylde alle de frivillige og deres enestående indsats. Det er en fantastisk dag, hvor man rigtig kan mærke den positive energi fra alle ildsjælene, og det er så dejligt, at vi hvert år kan samle så mange – både festdeltagere og serveringspersonale”, siger Helge Larsen fra Sundhedsudvalget.

Middagen serveres kl. 18, og det hjælper bl.a. 24 byrådsmedlemmer og medarbejdere fra kommunen med.

Sidste år deltog 1210 i festen på Nordals – og SønderborgNYT fulgte med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...