16.000 kroner snurret ind til Julemærkehjemmet

11. juni 2015 Sønderborg

billede En ganske almindelig torsdag aften samledes Harley Davidson Klub Als og Als Veteranbil Klub foran Sønderborg Slot, for efterfølgende at sætte kursen mod Kollund Julemærkehjem, Klubberne havde i forbindelse med American Day arrangementet på Rønhaveplads tidligere på året tilbudt, at man kunne komme på en køretur – enten bag på en Harley eller i en amerikanerbil, for 25 kronerbillede2 pr. tur.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af de fire timer arrangementet varede, nåede klubberne at køre næsten 300 ture.

Disse ture indbragte 7050 kroner, som klubberne så efterfølgende rundede op til 8000 kroner.

Martin Gram fra Als Maskinfabri valgte efterfølgende at fordoble det indkørte beløb, således at klubberne torsdag aften kunne overrække en check lydende på 16.000 kroner.

SønderborgNyt havde en fotograf med bag på en af Harleyerne og billederne fra aftenens tur til Kollund kan ses i Billedgalleri.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...