25. september er der Frivillighedsdag på sygehuset

16. september 2019 Sønderborg

I anledning af den landsdækkende frivillighedsuge holder Sygehus Sønderjylland sin årlige frivillighedsdag for femte gang onsdag den 25. september fra klokken 10 til 18 på Sønderborg Sygehus.

Vi har et indholdsrigt program, hvor der både er mulighed for at møde frivillige fra patientforeninger,  brugerorganisationer samt sygehusets egne frivillige, som udstiller i forhallen på sygehuset i Sønderborg.

Derudover har vi en spændende oplægsholder fra ABC for mental sundhed, som både skal gøre os klogere på mental sundhed og via en workshopdel lade os arbejde med vores egen hverdag omkring ”Mental sundhed i hverdagen og via frivilligt arbejde”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Afsluttende vil der være et indlæg fra Sygehus Sønderjyllands direktion og uddeling af Sygehus Sønderjyllands frivillighedspris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Tobias byder på fællessang og leg med ord

25. oktober 2021 Kultur

På biblioteket i MultiKulturhuset kan du på torsdag klokken 19 opleve et musikalsk foredrag af Tobias Trier om Leonard Cohen Med udgangspunkt i Leonard Cohens populære sange som Hallelujah, Bird on the Wire og Ain’t no cure for love, inviterer Tobias Trier publikum indenfor i ’Tower of Song’ og byder op til fællessang og leg […]

Læs mere...