Kommunen støtter handelslivet med en million kroner

28. februar 2022 Politik Skrevet af: Redaktion

Vores Sønderborg – Sønderborg Handel –  har i samarbejde med Nordborg Handel og Gråsten Handel lavet en handleplan for handelsinitiativer i 2022. Handleplanen har været præsenteret og drøftet i Advisory Board for Turisme, Handel og Kultur og torsdag skal til godkendelse i Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, der kan frigive en million skattekroner til handelslivet.

Handleplanen for udmøntning af handelsinitiativer falder i tråd med byrådets vision om at skabe oplevelser for alle borgere såvel som turister, herunder også at sikre et attraktivt handelsliv og gode handelsoplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formand Rikke Torré og næstformand Flemming Enghave fra Vores Sønderborg deltager under punktet og fremlægger handleplanen for udvalget.

De skal fortælle om påskeeventet og ‘Lykkeæg, fælles Tour de France-udsmykning, sommermusik i de tre handelsbyer, Halloween og fælles Kongelig Jul.

 

17. maj 2024 112, Augustenborg

Udrykning til Fynshav

17. maj 2024 112

Sidst på eftermiddagen i dag, fredag, kørte en autosprøjte og tankvognen fra Augustenborg-Bro Frivillige Brandværn til Skovvang i Fynshav. “Da vi kom frem, viste det sig, at det var medlavningen, som var gået galt. Der var masser af røg i køkkenet og den fik vi ventileret ud”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Bo Olsen, til Sønderborg. […]

Læs mere...