Adskillige indbrud i weekenden

28. oktober 2013 Uncategorized

Der har været travlhed hos politiet på grund af noget der ligner en indbrudsbølge i weekenden.

Alene siden søndag har der været en del at lave på det område oplyser Peter Baum fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Fra en aflåst garage på Orla Lehmanns Vej blev der stjålet en Honda Goldwing årgang 86. Motorcyklen er i farven beige-brun og den har registreringsnummer AD 44 930. Ejeren har stadig begge nøgler så motorcyklen må være blevet transporteret væk på anden vis.

Ved et villaindbrud på Vissingsgade blev der mellem lørdag og søndag stjålet diverse smykker og to designerborde af mærket PK22.

Artiklen fortsætter under annoncen

En 29 årig mand blev taget på fersk gerning under et indbrud i et udhus. Manden blev taget med et koben i hånden og politiet kunne konstatere at han havde stjålet en trailer i nærheden. Manden kørte også uden kørekort så der var rigeligt til bødeblokken.

På Parkgade i Sønderborg blev en rude knust i en hoveddør og fra huset blev der stjålet en del smykker og kontanter i Euro. I alt blev der stjålet værdier for 40.000 kr. samlet.

Hos Bundgaard tøj på Storegade i Guderup blev der i nat stjålet tøj for i alt 50.000 kr. i nat. Tyvene kom ind i butikken ved at smadre ruden i indgangsdøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Ringgade blev der stjålet en PH-lampe da tyve i nat aflistede en rude.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...