Adskillige indbrud i weekenden

28. oktober 2013 Uncategorized

Der har været travlhed hos politiet på grund af noget der ligner en indbrudsbølge i weekenden.

Alene siden søndag har der været en del at lave på det område oplyser Peter Baum fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Fra en aflåst garage på Orla Lehmanns Vej blev der stjålet en Honda Goldwing årgang 86. Motorcyklen er i farven beige-brun og den har registreringsnummer AD 44 930. Ejeren har stadig begge nøgler så motorcyklen må være blevet transporteret væk på anden vis.

Ved et villaindbrud på Vissingsgade blev der mellem lørdag og søndag stjålet diverse smykker og to designerborde af mærket PK22.

Artiklen fortsætter under annoncen

En 29 årig mand blev taget på fersk gerning under et indbrud i et udhus. Manden blev taget med et koben i hånden og politiet kunne konstatere at han havde stjålet en trailer i nærheden. Manden kørte også uden kørekort så der var rigeligt til bødeblokken.

På Parkgade i Sønderborg blev en rude knust i en hoveddør og fra huset blev der stjålet en del smykker og kontanter i Euro. I alt blev der stjålet værdier for 40.000 kr. samlet.

Hos Bundgaard tøj på Storegade i Guderup blev der i nat stjålet tøj for i alt 50.000 kr. i nat. Tyvene kom ind i butikken ved at smadre ruden i indgangsdøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Ringgade blev der stjålet en PH-lampe da tyve i nat aflistede en rude.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...