Adskillige indbrud i weekenden

28. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Der har været travlhed hos politiet på grund af noget der ligner en indbrudsbølge i weekenden.

Alene siden søndag har der været en del at lave på det område oplyser Peter Baum fra Sønderborg Politi til Radio Als.

Fra en aflåst garage på Orla Lehmanns Vej blev der stjålet en Honda Goldwing årgang 86. Motorcyklen er i farven beige-brun og den har registreringsnummer AD 44 930. Ejeren har stadig begge nøgler så motorcyklen må være blevet transporteret væk på anden vis.

Ved et villaindbrud på Vissingsgade blev der mellem lørdag og søndag stjålet diverse smykker og to designerborde af mærket PK22.

Artiklen fortsætter under annoncen

En 29 årig mand blev taget på fersk gerning under et indbrud i et udhus. Manden blev taget med et koben i hånden og politiet kunne konstatere at han havde stjålet en trailer i nærheden. Manden kørte også uden kørekort så der var rigeligt til bødeblokken.

På Parkgade i Sønderborg blev en rude knust i en hoveddør og fra huset blev der stjålet en del smykker og kontanter i Euro. I alt blev der stjålet værdier for 40.000 kr. samlet.

Hos Bundgaard tøj på Storegade i Guderup blev der i nat stjålet tøj for i alt 50.000 kr. i nat. Tyvene kom ind i butikken ved at smadre ruden i indgangsdøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Ringgade blev der stjålet en PH-lampe da tyve i nat aflistede en rude.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...