Borgmesteren har ikke talt med Ekstra Bladet

17. august 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag citere SønderborgNYT flere udtalelser fra en artikel i Ekstra Bladet.

I artiklen erkender borgmesteren, der er problemer i Børn og Familie-afdelingen.

Ekstra Bladet søndag

Ekstra Bladet søndag

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen siger til SønderborgNYT, han slet ikke har talt med Ekstra Bladet og henviser til sin Facebookside.

Her skriver borgmesteren blandt andet:

Det er ikke mig, der er blevet interviewe, Det er derimod udvalgsformand Erik Lorenzen. Efterfølgende har SønderborgNyt gengivet Ekstra Bladets artikler. Det har naturligt nok medført en del reaktioner og beskyldninger mod mig. Det kan jeg godt leve med, men hermed dog en præcisering af at det er ikke mine udtalelser: Jeg har ikke talt med Ekstra Bladet!

Artiklen fortsætter under annoncen

Om selve sagen vil jeg gerne understrege at jeg tager sagen meget alvorligt. Det gør hele byrådet og det gør først og fremmest vores nyligt ansatte direktør på området. Jeg afviser på ingen måde, at der er udfordringer i og omkring forvaltningen. Men jeg fastholder, at der er taget vare om de problemer der har været i det udførende led –Alssund Børne- og Ungdomscenter – hvor socialtilsynet har godkendt de forandringer og forbedringer, der er sket.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på borgmesterens Facebook HER

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...