Borgmesteren: Helt fantastisk at stå på samme podie som de store cykelstjerner

20. juli 2021 Sport

Borgmester Erik Lauritzen, som oplevede afslutningen på Tour de France i Paris i søndags, var også på podiet sammen med borgmestrene fra de danske byer, som næste år er start- og målbyer for de første tre Tour-etaper. Det var de for at få overrakt Tour-trofæet, som skulle med hjem til Danmark.

“Det var rigtigt stort at stå på samme podie, som de store cykelstjerner og det var helt fantastisk at få lov til at komme helt ind i hjertet af Tour de France”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, at Touren er et kæmpe set-up.

“Når man kommer ind i maskinrummet, så opdager man, hvor stort og hvor professionelt det hele er”, siger borgmesteren og tilføjer, at der bliver noget at leve op til.

“Hvis nogen skulle have tvivlet en smule på, at det ville lykkes at få selveste Tour de France til Sønderborg, så må enhver tvivl være visket væk nu – og jeg håber virkeligt, at rigtigt mange sønderjyske virksomheder vil bruge muligheden til at blive mere synlige”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune vil snarest gå i gang med at fortælle, hvordan virksomhederne kan få gavn og glæde af det store udstillingsvindue, som Tour de France også er.

“Det betyder ikke, at vi beder virksomhederne om at bidrage økonomisk, men at de griber den fantastiske mulighed, som Touren giver”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...