DM-medaljer til to boksende teenagerpiger

5. maj 2014 Frivillige

Selvom hun ikke selv troede på et undervejs i kampen, så vandt 15-årige Olivia Kastrup over sin modstander og sikrede sig titlen som Danmarksmester for begyndere i weekenden. Usikkerheden forklares med, at Olivia Kastrup selv blev ramt en del gange undervejs i

Olivia Kastrup slog sig til en flot guldmedalje.

Olivia Kastrup slog sig til en flot guldmedalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

kampen.

– Men nu synes jeg selvfølgelig, det er fedt, jeg vandt. Mine forældre er stolte af mig og glade på mine vegne, siger Olivia Kastrup til Sønderborg Nyt, der besøger hende til en træningsaften i Dybbølhallen. I øvrigt en af de sidste, inden sommerpausen begynder i Sønderborg Amatør Bokseklub, SABK.

Der er ikke den mindste tvivl om, at kampboksere er i rigtig god form og det gælder også Olivia Kastrup.

– Det med at være i form ser jeg som en del af boksningen. Jeg tænker ikke så meget på at det også handler om sundhed, siger hun. Boksning er en sport, hvor kroppen og hovedet skal arbejde sammen – og jo bedre kondition des større overskud er der at arbejde med i kampene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stille pige fik sølv

Efter godt 30 måneders boksetræning kunne Marie Dehnfeld tage hjem fra weekendens stævne i Jyllinge med en sølvmedalje om halsen. Ligesom Olivia Kastrup stillede Marie Dehnfeld også op i en kamp om DM for begyndere.

– Indtil vi har bokset ti kampe, så er vi begyndere. Kampe derefter er det, der kaldes almindelig kampe, siger Marie Dehnfeld til Sønderborg Nyt. Hvordan det lykkedes hende at vinde en sølvmedalje forklarer hun ganske enkelt:

Sæsonens mange træningstimer gav DM-sølv.

Sæsonens mange træningstimer gav DM-sølv.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er noget, man træner sig op til, siger hun.

Hvis man vil bokse, så kan man ligeså godt indstille sig på, at det er virkelig hård træning, men det passer de to teenagere fint.

– Jeg er vild med boksning, men kan ikke forklare, hvorfor, siger Marie Dehnfeld. Hun har prøvet at gå til gymnastik, men det var ikke lige hende.

– En del af vennerne synes, det er sejt, jeg bokser – andre har svært ved at tro på, fordi jeg faktisk er en stille pige, siger hun.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...