Ejer søges: Dansk-Svensk Gårdhund strejfer rundt i Sønderborg

18. oktober 2013 Uncategorized

Fredag morgen: Hunden er hjemme igen

 

Kl. ca. 22 torsdag aften så Trine Lindén og Lisa Wilkens en herreløs hund løbe langs Katrinelund-hundeskoven med retning mod Sønderborg. Det er en mindre hund, sandsynligvis en dansk-svensk gårdhund. Hunden havde halsbånd på.

De to kvinder forsøgte at kalde den til sig, men hunden virkede meget bange og løb hver gang i modsat retning. Den løb ind i kvarteret omkring Jørgensgård, hvor de igen forsøgte at kalde den til sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan kan en dansk-svensk-gårdhunde-hvalp se ud - den her røg ikke ud af døren, men ryger inde.

Sådan kan en dansk-svensk-gårdhunde-hvalp se ud – den her røg ikke ud af døren, men ryger inde.

De så sidst hunden i området mellem Jørgensgård og Søndre Landevej, før den forsvandt. De har kontaktet politiet, der bad dem ringe igen, hvis det lykkedes at indfange hunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

De  forstod på politiet, at en ejer havde efterlyst sin hund i Sønderborg. De ved ikke hvem, ejeren er, men hvis nogen kender ejeren, der med garanti er frygtelig bekymret for sin hund, må I meget gerne fortælle, hvor og hvornår de to kvinder så den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...