Ejer søges: Dansk-Svensk Gårdhund strejfer rundt i Sønderborg

18. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag morgen: Hunden er hjemme igen

 

Kl. ca. 22 torsdag aften så Trine Lindén og Lisa Wilkens en herreløs hund løbe langs Katrinelund-hundeskoven med retning mod Sønderborg. Det er en mindre hund, sandsynligvis en dansk-svensk gårdhund. Hunden havde halsbånd på.

De to kvinder forsøgte at kalde den til sig, men hunden virkede meget bange og løb hver gang i modsat retning. Den løb ind i kvarteret omkring Jørgensgård, hvor de igen forsøgte at kalde den til sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan kan en dansk-svensk-gårdhunde-hvalp se ud - den her røg ikke ud af døren, men ryger inde.

Sådan kan en dansk-svensk-gårdhunde-hvalp se ud – den her røg ikke ud af døren, men ryger inde.

De så sidst hunden i området mellem Jørgensgård og Søndre Landevej, før den forsvandt. De har kontaktet politiet, der bad dem ringe igen, hvis det lykkedes at indfange hunden.

Artiklen fortsætter under annoncen

De  forstod på politiet, at en ejer havde efterlyst sin hund i Sønderborg. De ved ikke hvem, ejeren er, men hvis nogen kender ejeren, der med garanti er frygtelig bekymret for sin hund, må I meget gerne fortælle, hvor og hvornår de to kvinder så den.

29. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

29. februar 2024 Samfund

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes. Uge 11 er International Hjerneuge og det er i […]

Læs mere...