Fodboldpiger fra Nordborg er Jyllands bedste

26. juni 2016 Nordborg

NB’s U15 piger sikrede sig forleden det jyske mesterskab efter en 1-0 sejr over Ringkøbing IF. Finalens enlige mål blev scoret af holdets anfører Mie Jørgensen. Kampen, som blev spillet i Sdr. Hygum, var en finale værdig idet kampen var både spændende, intens og velspillet. NB’s piger blev støttet af en busfuld forældre, søskende og bedsteforældre, som heppede på sidelinjen.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Vejen til finalen blev banet via en sejr på 2-0 i kvartfinalen over Hedensted og en semifinalesejr på hele 4-0 over FC Horsens, skriver NB i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

U15 piger foto 2

Pigernes finalesejr er kulminationen på en fantastisk sæson, hvor de udover det jyske mesterskab har sikret sig oprykning til mesterrækken og endte blandt landets 8 bedste i futsal. –og det i deres første sæson som 11-mands hold og i en aldersrække højere end de fleste af pigernes alder passer til.

“Pigerne har været helt fantastiske i denne sæson. Deres gåpåmod, vilje og sammenhold har boret os rigtig lang og de har fortjent fået succes. Vi glæder os allerede til de nye udfordringer i den kommende sæson. Desuden har pigernes forældre været fantastisk hjælpsomme med kørsel og diverse opgaver”, siger holdets trænere Kim Hansen og Bo Rasmussen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk