Fri BikeShop: Mere trygt og økonomisk en fordel at købe en rigtig god cykellås

11. juni 2018 Erhverv

Når tyveknægtene stjæler cykler, så er det som regel de cykler, der er lettest at smutte med, der forsvinder først, altså de ulåste. Og cykeltyve er flittige. I Danmark stjæles der nemlig omkring 200 cykler om dagen

“Men selvom man har købt en godkendt bøjlelås og sat den på sin cykel, så er det ingen garanti”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop. Han fortæller, at en solid kædelås giver mere sikkerhed.

Med både bøjlelås og en kraftig kædelås er cyklen ganske godt sikret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

“Når cyklen er låst fast til en pæl eller noget andet, så kan cyklen ikke bares løftes væk og smides ind i en bil”.

Hvis godkendte låse skal brækkes op, så skal tyven først af alt have god tid, have værktøjet og også vide, hvordan det gøres.

“Og på flere af de rigtigt gode låse, som vi har på hylderne, så er det sådan, at der gives en kompensation, hvis cyklen alligevel bliver stjålet”, siger Kent Nissen til SønderborgNYT.

Så vil du gøre risikoen for at din cykel bliver stjålet mindre og også vide mere om, hvad det er for noget med kompensation ved tyveri, så kig indenfor i Fri BikeShop på Alsgade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...