Hele syv weekend-indbrud

27. januar 2014 Uncategorized

Der har i weekenden været 7 indbrud i sende området fortæller Peter Baum fra Syd- og Sønderjyllands politi til Radio Als:

I fredags var der i timerne mellem kl. 7.30 og 12.30 indbrud på Syrenvej i Havnbjerg i et rækkehus. En terrassedør blev brudt op, og der blev stjålet smykker og personlige papirer.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

På Nederbyvej i Rinkenæs var der ligeledes fredag ml. kl. 8.30 og 18.20 indbrud i en villa, hvor en rude bliver knust med en sten. Der bliver stjålet et dykkerur samt en guldring.

På Lindevej, i Augustenborg, var der også indbrud i en villa i tidsrummet fredag ml. kl. 17.15 og 20.50. Der blev brudt et vindue op med et koben, stjålet en bærbar computer af mærket Acer, samt en sølvhalskæde.

I en villa på Violvej i Havnbjerg blev et stuevindue brudt op natten ml. fredag og lørdag. Det ser ud som om gerningsmanden er gået bevidst efter smykker i soveværelset, da der ikke er rodet andre steder i huset.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Havbogade, Sønderborg, bliver et vindue brudt op med et koben i tidsrummet fra fredag til søndag. Formentlig er der her stjålet smykker og kontanter. Der er dog ikke sket en gennemrodning som sådan.

Lørdag kl. 18.27 var der indbrud på en villa på Rojumvej i Sønderborg, et vindue blev knust med en sten. Larmen fra det knuste vindue fik formentlig gerningsmanden til at løbe fra stedet. Han løb ud igennem en hæk og i retning af Vølundsgade. Han beskrives som mellemøstlig af udseende, 20 år, 180 cm høj, alm. kropsbygning, brun i huden med lys hårfarve, mørkeblå frakke med pelskrave på hætten. Hvis nogen kan give politiet mere info. omkring manden bedes de ringe på 1-1-4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag var der også indbrud i en villa på Kastanjevej i Havnbjerg. Gernings tidspunktet er torsdag til søndag. Et vindue bliver brudt op med et koben, og også her er der stjålet smykker og ure.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...