Hertug Blomster har forkælet et distrikt i hjemmeplejen, Amaliehaven og en sygehusafdeling

1. april 2020 Augustenborg

I ugens første dage har Merete Friis fra Hertug Blomster i Augustenborg været på besøg hos Intensiv-afdelingen på Sønderborg Sygehus, Hjemmeplejen distrikt Nordals og Amaliehaven Plejecenter i Augustenborg – og samlet er der afleveret 465 påskeposer med chokolade og andre lækkerier.

“Lige nu er der mange, der gør en kæmpestor forskel derude og blandt dem er personalet i hjemmeplejen og på vores plejehjem, hvor de agerer familie for beboerne, som ikke må få besøg lige nu – og ikke mindst læger og sygeplejersker. Mange har hjulpet med bidrag til lidt anerkendelse til dem”, siger Merete Friis fra Hertug Blomster i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg opfordrede folk til at støtte min indsamling med et beløb og det blev til hele 13.150 kroner”, siger Merete Friis til SønderborgNYT

“Donationerne vil – sammen med vores leverandører – blive brugt til lækkerier til sundhedspersonalets fælles mødelokale/frokostrum”, siger Merete Friis og understreger, at Hertug Blomster pakker buketter og kurve til engrospris og at butikken ikke selv tjener på den gode gerning.

“Afdelingerne har fået en buket i vase fra os – og vi skifter buketterne ud hver uge i april måned”, siger Merete Friis.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...